Voor kids

Kinderpagina

Hallo wat leuk dat je hier komt kijken!

Vind jij iets spannend of voel jij je wel eens verdrietig? En denk je dat jij dat alleen hebt? Nee hoor! Bijna alle kinderen hebben wel eens ergens last van.
De één is bang voor spinnen of in het donker. Een ander heeft moeite met lezen en rekenen. Of heeft examenvrees. Weer iemand anders heeft vaak ruzie met vriendjes of vriendinnetjes. Of hij voelt zich alleen omdat hij denkt dat niemand hem begrijpt.

Heb jij dat ook wel eens? Of is het iets anders waardoor jij je verdrietig, bang, boos of rot voelt? Het is dan fijn als iemand je helpt. Ik werk met kinderen zoals jij. Ik ben kindercoach. Ik ontdek samen met jou hoe het komt dat je je zo voelt. Dat hoeft niet altijd door te praten hoor. Misschien kun jij door te knutselen of te tekenen wel veel beter vertellen wat jij lastig vindt en waarmee ik jou kan helpen.

Dingen die we kunnen doen, zijn bijvoorbeeld:

  • knutselen
  • tekenen
  • praten
  • dansen
  • verhalen bedenken
  • met handpoppen spelen
  • spelletjes doen en nog veel meer

Zo ontdekken we samen hoe het komt dat jij niet lekker in je vel zit. En in welke dingen je eigenlijk best heel goed bent. Je kunt meer dan je denkt hoor! Als je dat eenmaal weet, kan ik je helpen hoe je al deze dingen kunt gebruiken om zelf je probleem op te lossen. Mooi toch als je dat helemaal zelf kunt?!

Voordat je bij mij komt, praat ik eerst met je ouders. Zij vertellen dan wat ze zien bij jou. Daarna praat ik met jou. Je komt elke week een uur waarin we spelen en praten. We spreken samen af wat jij graag wilt bereiken. Daarmee gaan we aan de slag.

Af en toe praat ik met je ouders om te vertellen wat we allemaal gedaan hebben. Ik vertel ze dan ook hoe ze jou kunnen helpen. Samen met jou overleg ik wat ik je ouders wel of niet vertel.

We zijn klaar als jij klaar bent!