Tarieven

Tarieven

Wat kost het?

Kennismakingsgesprek gratis (half uur)
Intakegesprek € 57,50
Coachsessies € 57,50 per sessie
Eindgesprek € 40,- (indien gewenst)
Eindverslag € 40,- (indien gewenst)

Worshops en lezingen e.d. zijn in overleg en worden op maat gemaakt.

Voorbereiding, 60 minuten gesprek/sessie, materiaalgebruik en 21% BTW is in genoemde tarieven inbegrepen. Bij verhindering worden tot 24 uur voor de afspraak geen kosten in rekening gebracht.

Vergoedingen

Via de ziektekosten
Coaching valt niet onder primaire ziektenkosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching. Ik adviseer u daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij uw ziektenkostenverzekeraar. Vergoedingen vinden altijd achteraf plaats en u dient zelf de rekening bij uw zorgverkering in te dienen.

Aftrekpost voor de inkomstenbelasting
Onder de noemer Psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden.

Coulanceregeling zorgverzekeraar
In sommige gevallen vergoeden zorgverzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Ik kan u helpen een coulanceverzoek op te stellen.

Minimuminkomen
Indien u een minimum inkomen heeft kunt u een beroep doen op de Wet Bijzondere Bijstand van de gemeente.

Geen vergoeding door uw verzekekeraar?
Vergoedt uw verzekeraar kindercoaching niet vanuit het aanvullende pakket? Kunt u de kosten voor de sessies daardoor moeilijk zelf opbrengen?

In dat geval is het altijd mogelijk om te overleggen over een verkort traject, een betalingsregeling of een aangepast tarief.

Neem hiervoor gerust even telefonisch contact op.