7Life Communicatiescan

De 7Life CommunicatieScan

Elke opvoedsituatie is anders, elk kind is anders. Wat heb je nodig om je kind de juiste opvoeding te geven die bij jou en bij je kind past? Hoe los je conflicten op met je kind? Of hoe krijg je de verschillende opvoedstijlen die jij en je partner hanteren op een lijn. Hier mee aan de slag te gaan werkt het beste als je elkaar begrijpt.

Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk om te weten hoe je zelf communiceert, hoe reageer jij op de dingen binnen je gezin. Met een 7Life Communicatiescan krijg je inzicht in dit soort zaken en nog veel meer. Je kunt direct aan de slag met het verbeteren van de communicatie met je partner en/of kind.

Vanuit zeven verschillende communicatiestijlen gaan we op ontdekkingstocht naar wie je bent, hoe je bent en hoe je contact maakt met anderen. Hoe jij kunt schitteren op jouw eigen manier. We kunnen niet zonder communicatie. Het geeft ons de mogelijkheid om onszelf te laten zien aan de wereld om ons heen, maar het helpt ons ook om onszelf te ontdekken. Net zo uniek als onze vingerafdruk is onze communicatie. Iedereen zijn eigen verhaal.

Benieuwd wat de 7Life Communicatiescan binnen jullie opvoedsituatie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.